Úklidové služby můžete poptat na info@ukliddomu.cz nebo na 725 873 233

Zveřejněno: 12.09.2024

Aktualizováno: 12.09.2024

Nová pobočka pro úklid kanceláří Brno

S radostí oznamujeme otevření naší nové pobočky pro úklid kanceláří v Brně! Nyní nás najdete na adrese Bašty 416/8, přímo naproti hlavnímu nádraží, což zajišťuje snadnou dostupnost pro všechny naše zákazníky.

Naše nová brněnská pobočka se specializuje na profesionální úklid kancelářských prostor, přičemž klademe důraz na kvalitu služeb a individuální přístup k potřebám každého klienta. Naši zkušení pracovníci zajistí čistotu a pořádek ve vašich kancelářích, a to jak v rámci pravidelného úklidu, tak i jednorázových úklidových akcí.

Těšíme se, že vám budeme moci poskytnout kvalitní a spolehlivé služby přímo v srdci Brna!

Nezávazně poptejte úklidovou službu

Potřebujete uklidit svůj domov, ale nemáte čas nebo energii na to, abyste si to udělali sami? Nechte to na nás! Jsme zkušená úklidová služba a jsme tu, abychom vám pomohli udržovat váš domov čistý a uklizený.

Nezávazně poptejte naše služby a my vám rádi poskytneme podrobné informace o tom, jak můžeme pomoci. Máme širokou škálu služeb, které se přizpůsobí vašim konkrétním potřebám a přání. Můžeme vám nabídnout pravidelné či jednorázové úklidové služby, a to jak pro byty, tak i pro domy. Jsme flexibilní a dokážeme se přizpůsobit vašim potřebám, takže pokud máte speciální požadavky, neváhejte nás kontaktovat.

    * Všechny položky označené hvězdičkou je nutné vyplňit pro správné odeslání formuláře. Odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů (GDPR)